JG Project Support

Onze Diensten

Bij JG Project Support bieden wij een uitgebreid scala aan elektrotechnische diensten, van ontwerp tot onderhoud. Onze ervaren professionals werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte, duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden. Ons doel is om de hoogste kwaliteit en service te leveren, terwijl we elk project op tijd en binnen budget voltooien. Kies ook voor JG Project Support, uw betrouwbare partner in elektrotechniek.

Brand- en ontruimingsinstallaties

Bescherm uw pand en bewoners met onze geavanceerde brand- en ontruimingsinstallaties. Wij zorgen voor snelle en effectieve respons in noodsituaties, waarbij veiligheid voorop staat.

Nood- en evacuatieverlichting

Zorg voor een veilige en efficiënte evacuatie met onze nood- en evacuatieverlichting. Onze oplossingen verlichten uitgangen en vluchtroutes tijdens noodsituaties, wat cruciaal is voor de veiligheid van mensen.

Elektrotechnische installaties

Van ontwerp tot realisatie, wij bieden betrouwbare en efficiënte elektrotechnische installaties die aansluiten op uw specifieke behoeften en wensen, met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Schakel- en verdeelinrichtingen

Wij ontwerpen en installeren hoogwaardige schakel- en verdeelinrichtingen voor een veilige en efficiënte energiedistributie. Onze oplossingen zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw project.

Inbraaksignalerings-systemen

Bescherm uw eigendommen met onze geavanceerde inbraaksignalerings-systemen. Wij bieden effectieve en betrouwbare beveiligingsoplossingen om inbraak en diefstal te voorkomen.

Bouw en woningrenovatie

Onze elektrotechnische expertise waarborgt een soepele en succesvolle realisatie van uw aanbouw, uitbouw, nieuwbouw of woningrenovatie projecten. Wij zorgen voor een zorgeloos proces.

 
JG Project Support

Wij keuren ook al uw elektrotechnische laagspanningsinstallaties

 

NEN1010 keuring elektrotechnische laagspanningsinstallaties
Als u als eigenaar van de installatie wilt aantonen dat uw elektrische installatie verantwoord en veilig is uitgevoerd, dan kan dat met de keuring NEN 1010. De keuring NEN 1010  is een eenmalige keuring van nieuwe of geheel vernieuwde elektrische laagspanningsapparatuur. U ontvangt van ons een uitgebreid inspectierapport. Uw verzekeringsmaatschappij stelt steeds vaker een NEN 1010 audit verplicht.

NEN3140 Keuring van bestaande laagspanning elektrotechnische installaties 
Als installateur of  installatie-eigenaar wilt u natuurlijk de veiligheid  van uw elektrotechnische installatie waarborgen. Bent u  werkgever? Dan wil je natuurlijk zorgen voor een veilige werkomgeving. Door uw elektrische installatie (met regelmatige tussenpozen) te controleren volgens de keuring van NEN 3140, helpt u mee om uw elektrische installatie in goede staat te houden en gevaarlijke situaties zoals brand en het risico op elektrische schokken te voorkomen. De keuring geeft een beeld van de risico's en zorgt ervoor dat deze tijdig worden voorkomen.

 

Ook op zoek naar een elektrotechnisch expert voor uw volgende project?